Glas Javnosti

Дуплиран број учесника у групама: Вибер увео промене због вируса корона

Tehnologije
Autor: novosti.rs

Вибер удвостручује број особа које могу да учествују у групним позивима на 10 ођедном - и то од данас
Вибер удвостручује број особа које могу да учествују у групним позивима на 10 ођедном - и то од данас. Одлука о појачаном развоју ресурса донета је као брз одговор на околности у вези са пандемијом ЦОВИД-19 и повећаних потреба за групним разговорима великих породица, одржавања радних састанака на даљину, као и обавештавања ученика, саопштено је из ове компаније.

Сви Виберови 1-на-1 и групни четови обезбеђени су обостраном енкрипцијом, а једнако су заштићени и класични позиви, поруке, фотографије и документи које делите. Ништа што корисници шаљу једни другима никада се не чува на Виберовим серверима након што је испоручено. Чим су поруке послате, захваљујући шифровањем с-краја-на-крај, ниједна трећа страна (па ни Вибер) нема кључ којим би могли да откључају поруку. Кључ имају само особе које су послале и примиле поруку.

“Одлучни смо у настојању да људима омогућимо што више начина за групну комуникацију током ове ситуације, да не морају физички да буду на истом месту. Како се ЦОВИД-19 пандемија шири, све више људи посао обавља од куће, зато желимо да им осигурамо једноставан наставак рада где год да се налазе, као и лаку комуникацију с драгим особама”, изјавио је Офир Еyал, оперативни директор Ракутен Вибера.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR