Glas Javnosti

Da li postoji 'TAJNA VEZA' između osnivača FEJSBUKA i TRAMPA? Evo šta KAŽE ZAKERBERG!

Tehnologije
Autor: Glas javnosti

Osnivač Fejsbuka Mark Zakerberg oglasio se povodom tvrdnje da ima nekakav "tajni dogovor" sa predsednikom SAD Donaldom Trampom.

Izvršni direktor kompanije Facebook je u intervjuu za Aksios odbacio ovakve glasine i branio politiku društvene mreže oko toga šta se zabranjuje a šta ne.

"I ja sam čuo ova nagađanja, tako da ću jasno da kažem: Ne postoji nikakav dogovor. Zapravo, cela ideja oko toga je prilično smešna", rekao je Zakerberg.

On se suočio sa kritikama zbog toga što facebook nije preduzeo nikakve akcije protiv Trampovih kontroverznih objava. Facebook se, takođe, suočava i sa bojkotom oglašivača ovog meseca, baš zbog toga što građanske organizacije smatraju da se ne bori dovoljno protiv govora mržnje.

Zakerberg je priznao da je imao sastanke sa Trumpom, ali rekao je da njegov sastanak sa šefom države ne bi trebalo da bude iznenađenje, i ne sugeriše da imaju bilo kakav tajni dogovor.

Dodao je i da je više puta javno istupao protiv Trampa, zbog toga što mu se ne sviđaju njegova imigraciona politika i "zapaljiva retorika".

(Izvor: B92)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS

POVEZANE VESTI
KOMENTAR 


AKTUELNE VESTI S MREŽA


HOROSKOP