Glas Javnosti

FISKULTURA PRE PLJAČKE: Opljačkala pekaru, a kamere je usnimile dok vežba (VIDEO)

Svet
Autor: Glas javnosti

Neimenovana žena iz Australije postala je prava internet atrakcija nakon što je usnimljena kako radi jogu ispred radnje koju je nedugo kasnije - opljačkala.

"Fleksibilni“ dama bandit je snimljena kako radi jogu i proteže se na trotoaru neposredno pre nego što je 3. marta oko 3 sata ujutru upala u poslastičarnicu i ukrala nekoliko kroasana iz pekare, navodi kompanija u objavi na Instagramu u ponedeljak.

"Bili smo prilično iznenađeni kada smo videli bezbednosne snimke nedavne provale u našu pekaru. Čini se da je joga neophodna pre provale. Ukradeno je nekoliko stvari, uključujući i neke kroasane koji su očigledno bili previše primamljivi za ovog fleksibilnog provalnika" , napisali su iz pekare u okviru snimka.

"Gubi kalorije pred krađu kroasana"

Pekara je dodala muzičku temu iz filma "Mission: Impossible- Ghost Protocol” preko klipa koji prikazuje ženu obučenu u crno kako se valja po parkingu i radi istezanja nogu i tela.

Ona podiže noge, podiže ruke u vazduh i okreće ramena dok leži na zemlji na viralnom snimku.

"Da li se radi ovde radi o gubljenju kalorija pre nego što se ukradu kroasani?“ napisali su ispod posta pekare.


Provalnica, 44-godišnja žena iz Ričmonda, ukrala je puter, pecivo, pahuljice zajedno sa parom cipela, iPad-om i proizvodima za čišćenje iz prodavnice u Ričmondu. Ona je optužena za krađu, provalu, ali je na kraju puštena napolje uz kauciju.


Glas javnosti/B06S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR