Glas Javnosti

DVA RUSKA DEČAKA PROKOPALA PUT I POBEGLA IZ VRTIĆA: Mališani su NESTALI iz zabavišta kako bi kupili auto marke JAGUAR!

Svet
Autor: Glas javnosti

Zaposleni u ruskom vrtiću doživeli su šok, nakon što su dva mališana pobegla. Ispostavilo se da su ova dva begunca kovala svoj smeli plan nekoliko dana i na neočekivan način nestala iz vrtića. Dečaci su vraćeni na sigurno zahvaljujući jednoj dami koja ih je primetila iz svojih kola. Pošto se sve završilo bez posledica, slobodno se možemo nasmejati simpatičnom razlogu njihovog bekstva

Naime, dva petogodišnja ruska dečaka iskoristila su svoje igračke za pesak kako bi prokopala put do slobode i pobegla iz zabavišta, otpešačivši nakon toga skoro dva kilometra sa namerom da kupe sportski model kompanije Jaguar.

Jedna dama je iz svog automobila primetila dečake bez pratnje i upitala ih šta rade sami pokraj puta. Dečaci su joj rekli kako su krenuli iz svog obdaništa da bi kupili Jaguar, ali da ne znaju šta da rade, zato što nemaju pare.

NE PROPUSTITE

Žena ih je odmah smestila u svoje vozilo i odvezla ih do prve policijske stanice.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by PIAG (@photoisagame)


Mališani su nekoliko dana planirali i sprovodili bekstvo, kopajući rupu ispod ograde svojim plastičnim igračkama koje inače koriste za igranje u pesku. Zaposleni u obdaništu su tek nakon pola sata primetili da dečaci nisu na igralištu sa ostalom decom.

NE PROPUSTITE

Lokalne edukacione vlasti na incident su odreagovale otpuštanjem dežurnog supervizora vrtića, koji nije odmah primetio incident tog dana i uručile upozorenje pred otkaz vršiocu dužnosti. Roditelji dvojice dečaka nisu podneli nikakve prijave protiv obdaništa, zato što je na kraju dana, najvažnije je da su deca sada na bezbednom i da se nije bilo nikakvih posledica nakon incidenta.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR