Glas Javnosti

Teslin Cybertruck postao predmet ismejavanja! Nema kraja problemima

Auto-moto
Autor: Glas javnosti

Čini se da kontroverze oko Teslinog Cybertruck-a, koji je prošle godine postao najkontroverzniji automobil, ne jenjavaju.

Prvo, evropska zabrana prodaje zbog bezbednosnih razloga postavila je dodatne prepreke za ovaj pik-ap. Nakon toga, vlasnici su izrazili nezadovoljstvo odsustvom rezervnog točka i minimalnim prostorom za prtljag ispod tovarnog prostora.


Internetom su kružili snimci oštrih ivica vrata i haube koje su izazvale zabrinutost zbog bezbednosti, s obzirom da se lako mogu porediti sa giljotinom.Sada je novi video postao viralan, prikazujući Cybertruck kako se muči da savlada blago brdo prekriveno svega dvadeset centimetara snega. Situacija je postala još neugodnija jer bi većina vozila sa zimskim gumama lako prešla preko tog brda, dok bi neki 4x4 automobili verovatno ni ne osetili uspon.


Vozač koji je snimao ovu scenu nije propustio priliku da sarkastično prokomentariše: "Zovi Elona da te izvuče!"

I dok pojedini brane Cybertruck tvrdeći da automobil očigledno nije bio opremljen gumama za sneg ili lancima, ne može se zanemariti činjenica da ovakvi incidenti dodatno opterećuju Teslu. Cybertruck već ima izazove u vezi sa dometom, troškovima, kontrolom kvaliteta i kašnjenjima u proizvodnji. Postavlja se i pitanje da li su nedavni problemi sa Elonom Maskom doprineli ovim izazovima.


Glas javnosti/U01H

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR