Glas Javnosti

Šta zna želja šta su mogućnosti: Hvalio se da vozi Ferrarija al ispod je Toyota (VIDEO)

Auto-moto
Autor: Glas javnosti

Svi smo mi verovatno u jednom trenutku poželeli Ferrari, pa shvatili da se to verovatno nikad neće dogoditi, i okrenuli se drugim snovima.

Međutim, jedan Italijan ga je baš jako želeo, pa je odlučio da svoju Toyotu MR2 pretvori u F430, ali ova priča nema srećan završetak, jer je policija zaplenila automobil. 
I iako smo videli da često replike ispadnu loše, ovaj F430 izgleda dosta dobro. 

Na zadnjem delu je stavljen stakleni poklopac kroz koji se vidi motor, a Ferrarijevi propeti konjić nalazi se na svim važnim mestima. Međutim, upravo su ga ti "konji" koštali truda, jer je Finansijska policija zaustavila automobil zbog provere, navodi Jutarnji.hr.

Policija je otkrila da je reč u stvari o Toyoti MR2 na kojoj se nalaze brojni spoljašnji dodaci koji su dizajnirani da bi vozilo izgledalo kao Ferrari, nakon čega su odlučili da zaplene automobil. Logotipi i mehanički delovi poput naplataka i delova karoserije su zamenjeni da repliciraju one proizvedene u Maranellu od 2004. do 2009. godine.

Pozvani su veštaci koji su potvrdili falsifikat, automobil je zaplenjen, a vlasnik je dobio prijavu zbog neovlašćenog korišćenja zaštićenih simbola, iako je konverziju odradio samo za sebe, te nije bilo govora o prodaji ili prevari drugih kupaca. Svejedno, italijansku policiju nije bilo briga za trud vlasnika.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR