Glas Javnosti

Otkazani i Saloni automobila u Detroitu i Parizu

Auto-moto
Autor: Glas javnosti

Kao glavnog uzročnika pomenutih otkazivanja, organizatori sve više spominju i veliku ekonomsku krizu koja praktično već sada nastupa...

Sada je već jasno da će ova godina biti zapisana crnim slovima u automobilskoj industriji, budući da zbog globalne pandemije, najverovatnije neće biti održan niti jedan veći Salon automobila. Nakon otkazivanja Salona automobila u Ženevi, ubrzo su "odloženi" Saloni automobila u Njujorku i Pekingu, a sada stiže još "crnih vesti"...

Naime, Salon automobila u Detroitu, koji je umesto u januaru, kako smo navikli, ove godine trebao biti održan u junu, otkazan je zbog trenutne situacije u Americi, a isto tako, neće biti održan i Salon automobila u Parizu, bar ne u onoj formi kako je prvobitno zamišljeno.

 
Pored pandemije, kao glavnog uzročnika pomenutih otkazivanja, organizatori sve više spominju i veliku ekonomsku krizu koja praktično već sada nastupa i koja će se svakako nastaviti tokom, a i nakon završetka pandemije koronavirusa.

Drugim rečima, očigledno je da "uplovljavamo u vode" koje će biti mračnije od onih iz 2008. i 2009. godine, nakon pada berzi na Wall Streetu.

 Izvor:telegraf.rs

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR