Glas Javnosti

OPREZ VOZAČIMA ZBOG POLEDICE: Detaljan prikaz stanja na putevima, evo gde se očekuje OBUSTAVA SAOBRAĆAJA

Auto-moto
Autor: Glas javnosti

Osvanulo je najhladnije jutro od početka zime, a u šest sati temperature su se kretale od -12 na Kopaoniku do -3 u Valjevu. Iz JP Putevi Srbije savetuju poseban oprez.

Upozorenje se odnosi na mogućnost pojave mestimične poledice na putevima, a pogotovo na deonicama koje se prostiru duž rečnih tokova, kotlina, klisura. Zimski uslovi vožnje se očekuju u svim krajevima zemlje, naročito tamo gde je prethodnih dana bilo snega. Na nekim deonicama su se zadržale naslage smrznutog snega, pa se savetuje poseban oprez.

Doček pravoslavne nove godine može biti razlog povremeno pojačanog saobraćaja unutar gradova, dok se van naseljenih mesta očekuje umereniji intezitet saobraćaja. Zadržavanja teretnih vozila na graničnim prelazima su višesatna, a najviše na Batrovcima gde se na izlaz čeka sedam sati, preneo je pink.rs

Granični prelaz Kelebija - petlja Subotica Jug, od 14. januara od 8 časova do 15. januara do 16 časova biće obustavljen saobraćaj zbog radova na izgradnji natputnjaka na Pačirskom putu, od kružne raskrsnice Subotica - na Somborskom putu do kružne raskrsnice Subotica - na Bačkotopolskom putu. Saobraćaj će se odvijati obilaznim putem kroz grad Suboticu i to: kružna raskrsnica Subotica (Sombor)-Somborski put-Zagrebačka ulica-Beogradski put - državni put II A reda broj 100(prema Bačkoj Topoli)-Kružna raskrsnica Subotica (Bačka Topola).

Kroz naseljeno mesto Leskovac - drž. put I B reda br. 39, koji se poklapa sa gradskom ulicom Bulevar oslobođenja od raskrsnice sa Ulicom Nikole Skobaljića i Cara Lazara do raskrsnice sa Ulicom Koste Stamenkovića i Vojvode Mišića, danas od 18 časova do 14. januara do 10 časova biće obustavljen saobraćaj zbog održavanja priredbe "Doček pravoslavne Nove 2022. godine na trgu" , a alternativni pravci su ostale gradske ulice.

Naizmenično propuštanje vozila zbog radov na rehabilitaciji trajaće do 17. januara na deonici Žabari-Velika Plana.
Deonica Crkvine - Tutin, do 1. jula obustava saobraćaja zbog radova u punom profilu puta. Alternativni putni pravac za vreme obustave saobraćaja je Pazarište - Dojeviće; Dojeviće - Novi Pazar; Novi Pazar - Bregovi; Bregovi - Tutin. Lokalni saobraćaj se u toku dnevnog dela dana odvija uz naizmenično propuštanje vozila. U toku noći na snazi potpuna obustava saobraćaja. Radovi su obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije u 7.30 časova: na graničnom prelazu Batrovci, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 180 minuta, na Horgošu 360, Bezdanu 60, Kelebiji 180, Šidu 240 minuta.

Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

BONUS VIDEO: SRBIN OTKRIVA KOJE SU TO METODE U OBRAČUNU SA LJUDIMA: Kina vlada svetom preko parapsihologa

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR