Glas Javnosti

Novi Kawasaki Ninja ZX-25RR

Auto-moto
Autor: Glas javnosti

Kawasaki Ninja ZX-25R je debitovao 2020. godine, a odmah je postao hit na brojnim azijskim tržištima.

Prošle godine je ažuriran, mada je u suštini dobio nove boje u ponudi, pa su vozači mogli da izaberu i Lime Green zelenu, Passion Red crvenu, Metallic Matte Graphere Steel Grey sivu i Metallic Spark Black crnu. Nažalost, sve ostale specifikacije su ostale nepromenjene.

Međutim, Kawasaki Ninja ZX-25RR u izdanju za 2023. sada donosi novu opremu i paket elektronike. Tu se nalazi i novi RR paket opreme.

S cenom od oko 9.000 evra, Ninja ZX-25RR donosi potpuno podesivu Showa SFF-BP 37-milimetarsku viljušku i podesivi BFRC amortizer.

Još jedna novina za 2023. godine je TFT instrument tabla, koja menja poludigitalnu jedinicu s prethodnog modela. Zahvaljujući novoj instrument tabli, vozači mogu da povežu motocik sa svojim pametnim uređajem preko Kawasaki Rideology aplikacije.

Uz to, Kawasaki je predstavio novi izduvni sistem, koji ispunjava Euro 4 emisioni standard. Od ostalih karakteristika, izdvajamo:

Potapajuće kvačilo

Indikator ekonomične vožnje

KTRC (Kawasaki Traction Control)

Režimi rada

Novi Ninja ZX-25RR pokreće redni četvorocilindarski, vodom hlađeni DOHC agregat zapremine 249,8 kubika, koji donosi 51 KS na 15.500 o/min i 22,9 Nm maksimalnog obrtnog momenta, dostupnih na 14.500 obrtaja.

Snaga se raspoređuje preko šestostepenog prenosa, uz maksimalnu brzinu od 197 km/h.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR