Glas Javnosti

Нови извршни директор компаније Фијат Крајслер Аутомобили (FCA), Мајк Менли, обелоданио промене у менаџменту после смртидиректора Серђа Маркјонеа

Auto-moto
Autor: Глас јавности / ТАНЈУГ / од 02.10.2018.

Нови извршни директор компаније Фијат Крајслер Аутомобили (ФЦА), Мајк Менли, обелоданио је данас промене у менаџменту, само два месеца након што је преузео ту позицију.

 

 Менли је објавио да ће уместо њега на челу бренда "Џип" од сада бити директор бренда "Алфа Ромео", Тим Кунискис, док ће Рајд Бигланд постати директор бренда "Рам".

У Европи, технички директор FCA Харалд Вестер преузима одговорност за премиум бренд "Масерати", док је Пјетро Горлије сада задужен за пословање FCA у Европи, чиме ће заменити Алфреда Алтавилу који је поднео оставку након што је Менли добио водећу позицију у компанији.

Ермано Ферари је постављен за извршног директора Фијатовог сектора за производњу делова Мањети Марели, који треба да буде одвојен у посебну фирму.

Менли је рекао и да ће нова структура менаџмента допринети реализовању петогодишњих циљева из стратегије представљене у јуну.

Глас јавности / ТАНЈУГ / од 02.10.2018.

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOSKOMENTAR