Glas Javnosti

НАМЕЊЕН ВОЖЊИ У УРБАНИМ СРЕДИНАМА: Предсављен нови фолксваген туарег

Auto-moto
Autor: Глас јавности / НОВОСТИ / од 01.10.2018.

Експресивни дизајн ентеријера, изузетна функционалност и атрактивна спољашност само су неки од адута звезде ове сјајно осмишљене вечери. Са иновативним системима асистенција нови туарег поставља и сасвим нови стандард у вожњи.

Посетиоци овог догађаја присуствовали су импресивној аудио-визуелној пројекцији где су се чак и брда обрушавала, а која их је спровела кроз епохе и развој најсавременије технологије од пећинских цртежа, преко првог точка, до дигиталних иновација из Фолксвагена. Након пројекције, уследило је изненађење ̶ откривање треће генерације Тоуарега уз импозантне специјалне ефекте. 

- СУВ сегмент, коме Туарег припада, најбрже је растући сегмент на глобалном тржишту аутомобила за који се сматра да ће до 2023. године достићи дупло већи волумен продаје на већини тржишта на свету. Фолксваген је ту тенденцију препознао и још једном доказао да је са правом стигао на врх премијум класе СУВ сегмента возилом без премца - рекао је генерални директор компаније Порше Србија и Црна Гора, Милош Вујановић. 

Туарег је намењен и вожњи у урбаним срединама, снабдевен је бројним системима асистенције возачу паће и сам видети пешака и закочити...

- У ово возило су инжењери из Волфсбурга имплементирали и спровели све што знају, све што воле и чему теже. Успели су да на револуционаран начин споје нове и унапређене системе асистенција у вожњи, инфотаинмент будуће генерације и ванвременски снажан и доминантан дизајн. Зато је Нови Туарег много више него било који модел Фолксвагена до сада - каже директор марке Фолксваген, Милан Лазић. 


Специјални гости на промоцији су били партнери из Атлетског савеза Србије, као и председници светске атлетске асоцијације господин Себастијан Коу, европске Хансен и балканске Карамаринов.

На крају вечери, уследио је спектакуларан наступ Васила Хаџиманова.

Глас јавности / НОВОСТИ / од 01.10.2018.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR