Glas Javnosti

Ljubitelji glasne muzike i Poršea: Porsche pretvorio auspuh modela 911 GT3 u ozvučenje (VIDEO)

Auto-moto
Autor: Glas javnosti

Porsche pravi neke od najboljih svetskih sportskih automobila bez kompromisa, ali se takođe bavi pravljenjem stilskog kućnog dekora.

Proizvođač automobila je predstavio novi Porsche 911 Soundbar 2.0 Pro, zvučnik ograničene serije inspirisan 911 GT3 izduvnim sistemom od nerđajućeg čelika.

Možete ga okačiti na zid ili postaviti na odgovarajuću podlogu. Poseduje 2.1.2 virtuelni surround zvuk sa Dolby Atmos DTS HD strimingom.

Ima 4K kompatibilne HDMI portove i Bluetooth 5.0 povezivanje, dajući vlasnicima mnoštvo opcija za reprodukciju, ali to nije sve. Porsche takođe integriše Apple AirPlay 2, Google Chromecast i Spotify Connect sistem.

Porsche je 2016. godine objavio još jedan 911 Soundbar, koji je takođe smestio u izduvni sistem 911 GT3. Novi sistem je mnogo veći od prethodnog, sadrži više cevi, što ga čini više umetničkim delom nego zvučnikom.

Novi sistem je takođe moćniji, sa više od 300 vati snage u poređenju sa sistemom od 200 vati od pre šest godina. Porsche planira da ograniči proizvodnju zvučnika na samo 500 jedinica. Ima preporučenu maloprodajnu cenu od 8.990 evra i dostupan je u Porsche Design prodavnicama, odabranim Porsche centrima i preko interneta.

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR