Glas Javnosti

Kao nov! Evo kako da vaš auto zablista uz pomoć sredstva koje svi imamo u kući!

Auto-moto
Autor: Glas javnosti

Možda je sad pravi trenutak da potrošite onaj balzam za kosu koji vam skuplja prašinu na polici jer pravi perut, a žao vam je da ga bacite

Redovno pranje automobila ne pomaže uvek da postignete željeni rezultat da se vaše mezimče na četiri točka cakli kao da je tek izašlo iz radnje.

Da, vi izdvajate paprene sume da biste platili detaljno pranje u servisu ili uzimate stvar u svoje ruke da biste postigli toliko željeni sjaj karoserije, ali konačni efekat, bar onakakav kakav biste vi želeli, stalno izmiče.


A onda bacite pogled na komšijin auto i prosto vas zabole oči od sjaja njegove limarije. Pa u čemu je, pobogu, tajna tog vrhunskog sjaja, a nema ama baš nikakve veze s najskupljim auto-perionicama u gradu? Psst, otkrićemo vam tajnu...

foto:pixabay

Ispostavilo se da postoji jednostavan način da se vaše vozilo vrati na fabrička podešavanja, bar što se spoljnog izgleda tiče. I tu ne mislimo ni na poliranje ni na upotrebu specijalnih skupocenih alata. Ovog puta vaš san o sjajnom automobilu ispuniće obični balzam za kosu.

To može da bude neki stari preparat koji vam hvata prašinu na polici jer ste ga se zasitili ili vam više ne odgovara a može da bude i neki nov jeftin proizvod koji ste kupili na sniženju.


Vi treba da ga nanesete na površinu automobila odmah nakon završetka prve faze pranja i ostavite da deluje nekih pet do deset minuta. Čim vreme istekne, balzam dobro isperite a kao rezultat, vaš četovorotočkaš će početi da blista kao da je tek nedavno napustio montažnu traku.

Upotreba balzama za kosu prilikom pranja automobila će dati još jedan pozitivan efekat: na njemu će se formirati hidrofobni sloj, zbog čega će se površina automobila prljati sporije nego inače.

Glas javnosti/T02S 

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR