Glas Javnosti
posta

Imućni kupac dao duplo više para kako bi dobio Mercedes-AMG G63

Auto-moto
Autor: Glas javnosti

Osim ukoliko ne živite u pećini bez dodira sa civilizacijom u proteklih godinu dana, verovatno ste svesni problema u lancu snabdevanja koji su izazvale pandemija korona virusa i ruska vojna operacija u Ukrajini, što je dovelo do velike nestašice kada se radi o tržištu automobila.

Tokom protekle godine, imali smo prilike da vidimo brojna predstavništva slavnih brendova kako do maksimuma koriste navedenu situaciju, dodajući dodatne namete na cenu, ponekad u visini od nekoliko hiljada evra. Upravo jedan takav "dodatak" ceni na 2021 Mercedes-AMG G63 nas je doterao skoro do suza. Ukoliko je verovati fotografiji koju je objavio korisnik društvene mreže Reddit, jedna osoba platila je 150.000 dolara više u odnosu na regularnu cenu za polovni automobil slavnog brenda.

Fotografiju je napravila osoba zaposlena u predstavništvu, a prikazuje nam cenu istaknutu na prozoru automobila, koja nam prikazuje sve detalje finalne cifre G63 modela. Svi smo svesni da je Mercedes-AMG G63 dobio skoro pa kultni status u proteklih nekoliko godina - zapravo, potražnja za ovim modelom je toliko velika da je Mercedes morao da prestane sa prihvatanjem novih narudžbina početkom godine.

Iako sada možete naručiti G63 model, nemojte se nadati da će vam stići za manje od dve godine. Svakako, ovaj period čekanja je previše dugačak za one pojedince koji su spremni da plate koliko god da treba samo da bi dobili ono što žele, pre svih drugih. Ipak, platiti 150.000 dolara više za G63 model koji već košta 174.200 dolara zaista je neverovatno. Za malo više od te cifre možete kupiti Porsche 911 GT3, dok za cifru od 324.200 dolara, koliko je ovaj kupac dao za polovni Mercedes, možete se odvesti kući u Ferrari modelu.

Izvor: autoblog.rs

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR