Glas Javnosti

Električni Aston Martin: Novi voz Bondove budućnosti

Auto-moto
Autor: Glas javnosti

Očekuje se da će prvi potpuno električni model Aston Martina biti lansiran 2025. godine.

S obzirom na dugogodišnju vezu između Aston Martina i franšize Džejms Bond, postoji značajna mogućnost da će u sledećem filmu ovaj legendarni špijun voziti električni model ovog prestižnog automobila. Aston Martin, simbol britanskog stila i luksuza, već je u partnerstvu sa kompanijom Lucid Motors za razvoj svojih električnih pogona. Ovaj potez signalizira tranziciju ka održivijoj budućnosti automobila, čak i u svetu visokih performansi.

Očekuje se da će prvi potpuno električni model Aston Martina biti lansiran 2025. godine. Sa naprednom tehnologijom Lucid Motors, koja uključuje visokoučinkovite twin motore, baterijsku tehnologiju i sistem za punjenje, Aston Martin bi mogao postati pionir u segmentu luksuznih električnih vozila. Osim toga, kompanija Lunaz, specijalizovana za pretvaranje klasičnih automobila u električne verzije, već radi na ograničenim serijama električnih verzija modela DB6, po ceni koja se očekuje da premaši 1 milion dolara.


Džejms Bond, poznat po svojoj ljubavi prema tehnologiji i modernim vozilima, verovatno bi odobrio ovu tranziciju ka električnim vozilima. Upotreba električnog Aston Martina u filmu ne samo da bi odražavala trenutne ekološke tendencije, već bi i ostala u skladu s Bondovim imidžom sofisticiranog i modernog agenta.


Glas javnosti

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR