Glas Javnosti

DIZAJN KOJI MAMI POGLEDE, NAVODE NEMCI: Nemci proglasili Opel Astru za kompaktni automobil godine

Auto-moto
Autor: Glas javnosti

Nova Opel Astra proglašena je "Nemačkim kompaktnim automobilom za 2023. godinu".

Nezavisni stručni žiri German Car Awards odabrao je novu generaciju Astre i Astre Sports Tourer za najbolji automobil kompaktne klase u Nemačkoj, značajno bolji od konkurencije u tom segmentu.
Žiri koji se sastoji od 27 automobilskih stručnjaka i novinara pohvalio je "inovativne bezbednosne tehnologije, koje je Opel novom Astrom učinio cenovno prihvatljivima širokom rasponu kupaca u kompaktnoj klasi, kao i veliku ponudu pogonskih sklopova, uključujući plug-in hibrid koji omogućava da vozači Astre mogu po prvi put putovati lokalno bez emisija izduvnih gasova".

Osim toga, žiri je istakao i "progresivan dizajn koji mami poglede".
Prestižna nagrada dodeljena je brendu Opel na ceremoniji u Bad Dirkhejmu (Bad Dürkheim) u Nemačkoj, prenosi b92.
Nova generacija Opel Astre predstavljena je sredinom prošle godine, a nekoliko meseci kasnije stigla je i karavan verzija.
Iako se očekivalo da - nakon kupovine nemačkog brenda od strane kompanije Peugeot - Astra bude znatno drugačija od prethodne, čini se da je vizuelna transformacija ovog automobila iznenadila mnoge.

Promene nisu bile dramatične samo spolja, već i u putničkoj kabini, ali i u mehanici s obzirom da nova Astra sada koristi EMP2 platformu PSA grupe.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR