Glas Javnosti

 "Car wrapping" - облепљивање возила - аутомобилско-дизајнерски тренд о којем се последњих година много говори широм света

Auto-moto
Autor: Глас јавности / НОВОСТИ / од 26.09.2018.

У склопу овогодишње Графиме, Међународног сајма графичке, папирне и креативне индустрије, који се од 26. до 29. септембра 2018. одржава у хали 4 Београдског сајма, Принт Магазин, заједно са другим компанијама из ових области, организује такмичење "Adria/B.

У склопу овогодишње Графиме, Међународног сајма графичке, папирне икреативне индустрије, који се од 26. до 29. септембра 2018. одржава у хали 4 Београдског сајма, Принт Магазин, заједно са другим компанијама из ових области, организује такмичење"Adria/Balkan Wrap Star", на којем ће се представити најбољи "врап" професионалци из целе регије.

 

"Car wrapping" - облепљивање возила - иначе је аутомобилско-дизајнерски тренд о којем се последњих година много говори и стекао је популаност широм света. Прави мајстор "врапинга" у стању је да зачас аутомобилу да потпуно нови изглед и шарм.

 
"Adria/Balkan Wrap Star" ће окупити осам најбољих такмичара са такмичења која су током ове године одржана у регији - у Врднику, Сарајеву и Загребу.Наступиће победници из ових градова, а њима ће се придружити и другопласирани и трећепласирани такмичари са регионалних такмичења.
 


Ово такмичење ће бити одлична прилика за најбоље у овој области да одмере своје вештине пред европски wrap hepening који ће бити одржан у јануару 2019. у Диселдорфу.


Уз такмичење у облепљивању возила, посетиоце очекују и презентације и изложбени простори најпознатијих компанија које производе фолије и машине за штампу на фолијама.


Ово такмичење је својеврстан поклон посетиоцима поводом јубиларног, 40. издања ове изузетне сајамске манифестације, посвећене професионалцима из графичке индустрије, издаваштва и штампаних медија, дизајна, рекламне, музичке и филмске индустрије, те производње, дораде и прераде папира. Посетиоцима ће бити представљен широк спектар машина, уређаја и опреме за графичку индустрију, обимна палета сировина, репроматеријала или финалних производа за различите секторе графичке индустрије, софтверска и ИЦТ решења у овим областима.

 

На сајму учествује око 80 излагача из десетак земаља а представиће све актуелне техничке, технолошке и дизајнерске трендове.

 

Ексклузивни домаћин овогодишње Графиме је компанија Епсон, глобални лидер у многим сегментима графичке индустрије.

 

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOSKOMENTAR