Glas Javnosti

Audi TT RS Heritage Edition dostupan početkom 2022. godine

Auto-moto
Autor: Glas javnosti

Modelska godina 2022 će biti poslednja za Audi TT RS na američkom tržištu pa je tim povodom pripremljeno specijalno Heritage izdanje.

Audi TT RS Heritage Edition će biti dostupan početkom 2022. godine, po ceni od 81.450 dolara, za razliku od standardnog TT RS modela koji košta 73.200 dolara.

Youtube/Printscreen

Audi će napraviti deset primeraka Heritage RS Edition u svakoj od pet boja, od kojih su svi inspirisani legendarnim Ur-Kuattro reli šampionom ovog proizvođača, modelom koji deli neobičnu turbo konfiguraciju motora sa pet cilindara TT RS i Kuattro sve točkove. pogon:

Alpsko bela sa okeansko plavom kožom i dijamantskim srebrnim šavom

Helios plava metalik dijamantska srebrna koža i okeansko plavi bod

Kameno sivi metalik sa grimiznom crvenom kožom i jet sivim šavom

Tizian crvena metalik sa Havanna smeđom kožom i jet sivim šavom

Malahit zelena metalik sa konjak smeđom kožom i crnim šavom

Ako vam na neki način nedostaju karakteristične kombinacije boja, takođe možete uočiti TT RS Heritage na ulici tako što ćete primetiti suptilni natpis Heritage Edition na zadnjim bočnim prozorima. Graviranje takođe poziva na redosled paljenja motora jedan-dva-četiri-pet-tri.

Youtube/Printscreen

TT RS Heritage takođe ima koristi od dugačke liste standardne opreme, uključujući 20-inčne petokrake Cutter točkove u dvobojnoj završnoj obradi, OLED zadnja svetla, brisanje zadnjeg krila i alu-optičke obloge na poklopcima retrovizora i prednjem razdelniku. Sa unutrašnje strane, model standardno dolazi sa volanom i mjenjačem obloženim alkantarom, zajedno sa patosnicama s logotipom RS sa kontrastnim šavovima.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS

POVEZANE VESTI
KOMENTARAKTUELNE VESTI S MREŽA


HOROSKOP