Glas Javnosti

Zbog Federera raskinula veridbu sa bogatim sultanom, a ovako su izgledali na svadbi (VIDEO)

Tenis
Autor: Glas javnosti

Supruga slavnog švajcarskog tenisera Rodžera Federera u prošlosti je imala izuzetno buran ljubavni život. Mirka je dugo skrivala tajnu da je u mladosti bila verena za bogatog arapskog sultana!

Ljubavna priča Mirke i Rodžera Federera počela je pre punih 20 godina – 2000. godine na Olimpijskim igrama u Sidneju. Mirka, čije puno ime je Miroslava, se tada prezivala Vavrinec i takođe se bavila tenisom.

Mirkino originalno ime je Miroslava Vavrinec. Rođena je u Slovačkoj 1978. godine, a kada je imala dve godine njeni roditelji su emigrirali u Švajcarsku. Na nagovor Martine Navratilove je počela da se bavi tenisom, ali nikada nije ostvarila značajne rezultate. Osvojila je tri ITF titule, a najbolji plasman je imala 2001. godine kada je bila 76. igračica na svetu.

 Kada je upoznala Rodžera bila je sultanova verenica, ali je to krila od Švajcarca. Tek kada je shvatila da se zaljubila u tenisera, raskinula je vezu sa sultanom. Federer je to saznao nekoliko meseci kasnije.

 Mirka i Rodžer su se venčali u aprilu 2009. godine na privatnoj ceremoniji u Bazelu. 

Venčanje je upriličeno u Bazelu, u krugu najbližih članova porodice i prijatelja, a Mirka je tada bila trudna sa bliznakinjama Milom i Šarlin.

Na društvenim mrežama može se pronaći tek nekoliko fotografija sa venčanja, a Mirka je na ceremoniji nosila jednostavnu belu venčanicu, sa diskretnim srebrnim pojasom, dok je teniser imao crno odelo i belu košulju.

Pet godina kasnije, 2014, dobili su i blizance Lenija i Lea.

Kako svog supruga prati na svim turnirima, Mirka je stalno na meti paparaca i novinara. Čak ju je i javnost kritikovala zbog izgleda, te se pričalo da je “nabacila koje kilo viška”. Ipak, uspela je da smrša i tako stane na kraj svim negativnim komentarima.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Here is a update on @rogerfederer health? . “I Don’t See a Reason to Train Right Now” – Roger Federer Since I had surgery in 2016, I have not spent five weeks in a row at home. It has been a great time for the whole family, we have been lucky to be healthy and our family and friends are well. Sometimes we go crazy being so much time together at home, but that’s normal,” said Federer. “The truth is I’m not training because, to be honest, I don’t see a reason to do it right now. I’m physically fine and I think it will be a long time before we compete again. It’s important for me to take a good rest now. I don’t miss tennis is so much less, although when we are close to returning and I have a goal to train, I will be super motivated,” Federer concluded. A happy news for all #thefeds Let’s get #federerized

A post shared by Roger Federer Fan (@federerized) on

Rodžeru je stalo da njegova supruga bude uvek zadovoljna, te je svojevremeno izjavio da je spreman da se odrekne svega zbog nje.

“Kada Mirki dosadi da putuje, tad ću prestati”, rekao je on.

Imaju četvoro dece, dva para blizanaca, ćerke Milu i Šarlen i sinove Lea i Lenija.

(Izvor Kurir)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR