Glas Javnosti

Otkrivamo koji učesnici "Elite" pakuju stvari: Odluka izazvala haos

Rijaliti šou
Autor: Glas javnosti

Veliki šef je obavestio ukućane da odmah moraju doneti odluku, bira se između ovih takmičara.

Kako se bliži Dan zaljubljenih, Veliki šef je odlučio da obraduje ljubavne parove u kući, pa je poslao novo pismo, kojim ih je obavestio šta će se dogoditi u Eliti ove nedelje.

Parove je obradovala nova informacija, međutim, glavnu odluku ipak donose ukućani. 

U skladu sa ovim pismom, učesnici su dobili zadatak da izaberu pet parova koji će imati privilegiju da se presele u kuću odabranih baš za vreme Dana zaljubljenih. Ova vest je izazvala uzbuđenje i nestrpljenje među takmičarima, ali i kod vernih gledalaca koji sa nestrpljenjem očekuju da vide ko će biti srećni dobitnici ove ekskluzivne prilike.


I dok se učesnici takmiče i pregovaraju o tome ko bi mogao biti idealan par za ovo jedinstveno iskustvo, publika sa nestrpljenjem iščekuje finalnu odluku. S obzirom na to da je ovo veoma bitan događaj, očekuje se da će odabrani parovi imati priliku da se istaknu svojom harizmom, šarmom i dobrom komunikacijom, jer ovo je prilika koja se ne propušta.

- Draga elito, u susret nedelji ljubavim glasaćete za koga želite da uđe u kuću odabranih, kako bi proveli zajedno najlepše dane - glasilo je pismo Velikog šefa.

Svi učesnici su veoma uzbuđeni zbog ove prilike, a atmosfera u Beloj kući je prepuna iščekivanja i nestrpljenja. Dok se parovi pripremaju za svoj boravak u kući odabranih, publika sa nestrpljenjem očekuje da vidi kako će se ova avantura odvijati i kakva nova uzbuđenja će doneti.


Glas javnosti/R01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR