Glas Javnosti

Anđela Đurišić poslala tešku poruku: Zbog eksplicitnih slika uništena i slomljena

Rijaliti šou
Autor: Glas javnosti

Anđela Đuričić je zabrinula fanove najnovijom objavom na Instagramu.

Nakon što je dobila otkaz na televiziji, Anđela Đuričić je odlučila da preusmeri svoju pažnju na korišćenje društvenih mreža u svrhu oglašavanja. Ova Crnogorka gotovo svakodnevno aktivno deli sadržaj na svojim profilima, angažujući svoju publiku na različite načine.

Nedavno se našla u neprijatnoj situaciji kada je njena bivša cimerka iz rijalitija, a sadašnja voditeljka, Tara Simov, objavila Anđeline eksplicitne fotografije. Ovaj incident obnovio je sukob iz "Zadruge" i izazvao žestoku reakciju javnosti.

Instagram/printscreen
foto: Instagram


Iako je uzvratila Tari istom merom, čini se da je objavljivanje njenih eksplicitnih fotografija Anđelu totalno poremetilo, zbog čega danima ne dolazi sebi, a njena najnovija objava na Instagram profilu privukla je veliku pažnju i izazvala burne reakcije.

Anđela je putem svojih objava na društvenim mrežama istakla kako smatra da se sa verom u Boga može podneti sve. U svojoj najnovijoj objavi na Instagram storiju, Anđela je podelila svoje duboke emocije, ističući da je spremna da se nosi sa izazovima koje joj život postavlja. Njena poruka o ljubavi i samopouzdanju privukla je pažnju njenih pratilaca.

- Doživela sam da me prodaju baš oni koje sam kupovala ljubavlju. Ali, ja sam opet i svima, davala, sve najbolje od sebe. I kada me povrede, ja uživam pri pomisli da će me pamtiti kao onu koja je najlepše umela da voli - podelila je Anđela na svom Instagram storiju.





Glas javnosti/R01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR