Glas Javnosti

Dejvid Geta Čeka dete: Zatrudnela mu ljubavnica

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Par ne krije sreću zbog prinove

Planetarno popularni Dejvid Geta potvrdio je da očekuje svoje prvo dete sa devojkom Džesikom Ledon.

On je putem Instagrama objavio slike sa crvenog tepiha, na kojima je Džesika ponosno pozirala u zelenoj haljini, dok je trudnički stomak bio u prvom planu.


- Imamo veliku vest za vas, najveće saopštenje ove godine - napisao je Dejvid u opisu.


Iako su lepu manekenku mnogi osuđivali, navodeći da je razvela Dejvida od supruge Keti sa kojom je bio 20 godina u braku, sve je delovalo da ona ne brine o tome, te je užvala sa njim u ljubavi i rado izbacala fotke.

Ipak, ono što su mnogi osudili, i što se i danas pominje jeste razlika u  godinama, budući da je u pitanju razilika od 24 godine. Oni su sada zajedno već oko 10 godina, ali u trenutku kada su ušli u vezu, Dejvid je imao 45, dok je manekenka imala samo 21, što je mnogima "upadalo" u oko.


Vremenom su stigli i problemi u raju, pa je prošle godine u oktobru usledio je raskid.

Lepa manekenka je utehu pronašla u rijalitiju, dok je Dejvid nastupao širom sveta. Kako se navodi, jedan od razloga raskida jeste što Dejvid više nije verovao u brak, dok je svima bilo očigledno da Džesika to jako želi.

Takođe, isplivale su informacije da je poznatom di-džeju trebalo malo samačkog života, kojeg se uželeo.

Ipak, ona priča ima srećan kraj, te su se ove godine, na Dan zaljubljenih pomirili, a sada im kao kruna ljubavi stiže i prinova u porodici.

Glas javnosti/T02S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR