Glas Javnosti

VUČIĆ O PRESUDI NOLETU: Šikaniranje, maltretiranje i gomila laži tužioca!

Tenis
Autor: Glas javnosti

Aleksandar Vučić oglasio se povodom odluke suda da deportuje Novaka Đokovića.

Predsednik je rekao i da je malopre razgovarao sa Novakom Đokovićem, nakon odluke o deportaciji iz Australije, kao i da mu je rekao da jedva čeka da se vrati u svoju Srbiju, gde je uvek dobrodošao.

Da 11 dana maltretirate najboljeg tenisera, pa da mu 11 dana uručite odluku koji ste doneli prvog dana... Oni misle da su ovim desetodnovenim maltretiranjem ponizili Đokovića, a oni su zapravo ponizili sebe - rekao je Vučić i dodao:
Da ste rekli onaj koji nije vakcinisan nema pravo da uđe. Novak ne bi došao ili bi se vakcinisao. A, ne ovo šikaniranje i maltertiranje koje je trajalo 11 dana.

Aleksandar Vučić je tome dodao i da su se australijske vlasti koristile lažima:

- Videli ste u samom besmislenom sudskom procesu koliko tužilac laže. Oni lažu jednostavno. Kažu da je u Srbiji ispod 50 odsto vakcinisanih građana, a zvanično je 58 odsto. Ne zaboravite da je to više nego u mnogim zemljama EU. To je bio jedan besmisleni argument, ali je u orvelovskim predstavama i to moguće. 

Na kraju se osvrnuo i na činjenicu da uskoro u Srbiju dolaze i sportisti iz Australije.

- Mi ćemo australijske sportiste u martu dočekati na daleko bolji način, i nećemo se zarad izbora iživljavati na njima. Oni dolaze na atletsko prvenstvo, i pokazaćemo da smo bolji od australijske vlade, a hvala australijskom narodu za koji sam siguran da vole Srbe. Oni misle da su ponizili Đokovića, ali su unizili sebe, i on može da se vrati u svoju zemlju i uzdignute glave pogleda svakoga u oči.
















SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR