Glas Javnosti

VIMBLDON nastavlja da se "pere" posle nipodaštavanja Đokovića

Tenis
Autor: Glas javnosti

Na krajnje bezobrazan način suse organizatori ovogodišnjeg VImbldona ogrešili o najboljeg tenisera ikada. Nakon izostavljanja Novaka i njegovog neprimetnog pojavljivanja u spotu, navijači su se burnom reakcijom potrudili da im ovo ne prođe. Nakon toga čujemo samo opravdanja.

Ne postoji objašnjenje za to što Đoković nije deo promocije ovog grend slema, jednostavno - kao najbolji koji je ikadao prebacivao lopticu preko mreže, kao prvi teniser sveta, aktuelni šampion i igrač koji je sedam puta osvajao trofej na vimbldonskoj travi ne postoji čovek koji više zaslužuje da se tu nađe i koji bi bio bolja reklama, ali... Kada se neko vodi drugim ciljevima sve ovo, kao što vidimo, može da se zanemari.


Izvor: Zvanični tviter nalog Vimbldona (Novak naknadno dodat, štos e vidi po položaju tela)

Kada su navijači videli da se na snimku ne pojavljuje, odnosno pojavljuje se na sekund, pa potom da ga nema ni na ovogodišnjem posteru "drvljem i kamenjem" su udarili po organizatorima turnira, koji su morali da reaguju.

Nisu imali izbora u Londonu, kako bi sprečili veću bruku, odlučili su da na promotivnu fotografiju na društevnim mrežama, na kojoj su Pit Sampras, Rodžer Federer i Karlos Alkaras, dodaju i prvog tenisera sveta.

"Novak će imati istaknuto mesto"

Sport klub je zvaničnicima Vimbldona postavio pitanje zašto se Novak Đoković nije našao na posteru, pre nego što su grešku ispravili.

- Izuzetno smo ponosni što se Novak pojavljuje u našem promotivnom spotu i što je predstavljen kao jedan od šampiona kojem drugi igrači treba da budu izazivači. Kreativno, završna scena promo spota ima u sebi nekolicinu singl igrača koji su pozicionirani kao izazivači, te stoga nema ni Novaka ni Jelene u tom trenutku - napisali su iz Vimbldona.

Takođe su za poručili da je spomenuti spot samo deo promotivne strategije.

- Kako se približavamo turniru, a i tokom njega, Novak će imati istaknuto mesto unutar naše strategije. Takođe, sigurni smo da su navijači oduševljeni time što su na našim društvenim mrežama poslednjih nedelja videli mnogo objava kojima se proslavlja njegov najnoviji grend slem uspeh (23. titula na Rolan Garosu, prim. aut), kao i "premotavanje" na njegovo slavlje s porodicom na Centralnom stadionu.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR