Glas Javnosti

VIKTORIJA BEKAM NIJE ZNALA KO JE NOVAK ĐOKOVIĆ: 'Slabo pamtim ta teška RUSKA IMENA'!

Tenis
Autor: Glas javnosti

Dva koraka su ostala Novaku Đokoviću do nove, šeste titule na Vimbldonu. Prvu je osvojio sada već davne 2011. godine a tada se propisno obrukala i čuvena Spajsica Viktorija Bekam koja je mrtva ladna izjavila da nikada nije čula za Novaka Đokovića!

Bekamova je pokazala potpuno neznanje kada je u pitanju tenis. Prilikom sportskog kviza Viktoriji je postavljeno pitanje, ko je osvojio Vimbldon 2011. godine. Pri tom je dobila i ponuđene odgovore, Rodžer Federer, Endi Marej ili Novak Đoković.

-Mislim da nije pobedio Endi Marej jer bi o tome brujala sva štampa na Ostrvu. Verovatno je u pitanju Federer, jer za ovog trećeg nikada nisam čula, lupila je Bekamova i ostala živa.

Preneraženom voditelju i publici u studiju Viktorija se izvinila i pokušala da se izvadi konstatacijom da bolje pamti lica nego imena, ali je potom samu sebe ponovo "pokopala". Na odgovor voditelja da je u pitanju najbolji svetski teniser, Bekamova je rekla.

-Da, da, sada se sećam kako izgleda, visok i crn, je l' da? Ali ne pamtim imena, posebno ta teška ruska imena, odvalila je Viktorija Bekam.

Verujemo da je u proteklih deset godina Vikotrija ipak naučila ko je najbolji teniser planete!

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR