Glas Javnosti

NOVI DETALJI O KEJT MIDLTON: Otkriveno šta se dešava sa princezom iza zatvorenih vrata

Svet
Autor: Glas javnosti

Novi detalji o stanju Kejt Midlton koja se nakon teške operacije abdomena oporavlja u Vindzoru ugladali su svetlost dana.

Naime, ti novi detalji mogli bi da otkriju dosta o njenom zdravstvenom stanju, dok najrazličitiji scenariji o tome šta se dešava sa princezom od Velsa opsedaju društvene mreže odnosno internet.

Kejt Midlton radi od kuće na projektu koji je hvaljen kao njeno "životno delo" dok se oporavljala od operacije abdomena. Princeza od Velsa pokrenula je projekt "Shaping Us" Kraljevskog centra za rano detinjstvo (RFCEC) u janauru prošle godine, sa ciljem da istakne važnost ranog razvoja dece.


Kensingtonska palata potvrdila je da Kejt nastavlja da radi na projektu dok se oporavlja kod kuće, piše Daily mail. Centar je finansirao ispitivanje određenih sredstava kojima bi mogao da se prati emocionalni i društveni razvoj dece.

Princeza je predložila da bi ta sredstva mogla da se koriste u Britaniji nakon što je videla sličan sistem tokom posete Danskoj, što znači da je jako uključena u ispitivanje i njegove rezultate, koji bi trebalo da budu objavljeni danas.

Vest da se redovno informiše o tome mogla bi da ukaže da se priprema za povratak dužnostima kao što je i planirano. Palata je u januaru saopštila da bi princeza od Velsa mogla da se vrati javnim angažmanima do Uskrsa. Ima naznaka da bi to moglo da se desi i nakon praznika.

"Princeza je bila obaveštavana tokom celog procesa", rekao je portparol Kensingtonske palate za Telegraph.


Kada je u januru 2023. pokrenula projekat Kejt je rekla: "Kampanja je u osnovi usmerena kritičnu važnost ranog detinjstva i kako ono oblikuje to kakve osobe ćemo postati. Tokom tog perioda postavljamo osnove za život. A ada naučimo da razumemo sebe, razumećemo druge i svet u kojem živimo. Zbog toga je bitno ne samo da razumemo jedinstvenu važnost naših najranijih godina, već i da znamo šta sve možemo da uradimo kako bismo pomogli da odgajimo buduće generacije srećnih, zdravih odraslih ljudi".

Kejt Midlton čiju je situaciji prokomentarisao i Donald Tamp, pre dva meseca imala je tešku operaciju abdomena u Londonu. Buknule su čitave serije nagađanja o tome šta se dešava sa princezom, u velikoj meri jer nije bilo dodatnih detalja o njenom zdravstvenom stanju. Situaciju su zakomplikovale sporne slike koje su dospele u javnost kao i novi snimak princeze u Vindzoru (objavljen u ponedeljak9. Najveću buru podigla je njena slika za Dan majki, a ona je sama priznala da je uredila tu fotografiju.


Glas javnosti/ U01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR