Glas Javnosti

VAKCINACIJA (NI)JE OPCIJA: Još nema odluke! Da li će ga Nadal naterati?

Tenis
Autor: Glas javnosti

Novak Đoković još nije doneo odluku oko toga da li će se vakcinisati. Španski portal "Kvatro", pozivajući se na izvore bliske štabu najboljeg tenisera sveta, tvrdi da nisu tačne izjave navodnog Novakovog biografa Danijela Mukša, koji je rekao da Đoković planira da se vakciniše.

"Đoković nije vakcinisan i još nije odlučio šta će da uradi, izvori bliski teniseru potvrdili su novinaru Hozeu Manuelu Amorosu. Srpski teniser uopšte ne zna odakle je pisac njegove biografije došao do te priče i zatražiće lično objašnjenje. Iz Novakovog okruženja uveravaju da sve može da se dogodi u budućnosti, ali da vakcinacija trenutno nije opcija za Đokovića", prenosi španski portal.

Mukš je u ponedeljak u jednoj emisiji rekao da je Novak navodno planirao da se vakciniše, pošto je video kako je Nadal trijumfovao u Australiji.

"Možda je finale Australijan opena doprinelo tome. Može biti da ga je Rafina 21. titula naterala na tako nešto", rekao je Mukš.

Portal prenosi i da je netačno da je Novak gledao prenos finala i dodaje da je rekao da se oseća "kao pas koji čeka da istrči napolje".

Đoković je planirao da se uskoro pojavi na terenu na turniru u Dubaiju.

BONUS VIDEO: Psihoterapeut i specijalista za prevare otkriva da neverstvo uništava


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR