Glas Javnosti

UVEK OSEĆAM BOL, NE POSTOJI TERAPIJA! Nadal pričao o povredi pa zabrinuo navijače

Tenis
Autor: Glas javnosti

Iako su ga povrede odvojile od brojnih turnira, Rafael Nadal nema nameru da se preda.

Nakon meča sa Davidom Gofanom, na konstataciju jednog predstavnika medija da je teško hodao, Španac je dao zanimljivu izjavu u kojoj je objasnio sa kojom hroničnom povredom se suočava. Ispostavilo se da za nju ne postoji lek:



"Ne, ne brinite se. Kada igram, ponekad me stopalo zaboli. Ako me vidite na terenu svakog dana, ne treba da budete zabrinuti. Uvek osećam bol u stopali, pogotovo posle igranja meča od tri sata ili posle dugog treninga. Uvek završim tako što malo teže hodam.", rekao je on, a potom dodao:

"Imam hroničnu povredu za koju ne postoji terapija. To je deo mog života i to je negativna strana toga što ne mogu da završim meč ranije. Kratkoročno, mislim da sam dobro, fizički govoreći, ali takođe, govoreći o mojim stopalima, ona moraju da se adaptiraju na takmičenja. Da se adaptiraju na naporne mečeve kakvi su danas. Krartkoročno, kao što sam rekao, sve je dobro, ali, svestan sam šta nosi sutrašnji dan. To je malo više komplikovano, zato što sutra mogu da se probudim sa više problema i moramo da ih prihvatimo i suočimo se s njima."

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR