Glas Javnosti

US OPEN NA UDARU. Razlog je slika Đokovića i uplakanih Federera i Nadala

Tenis
Autor: Glas javnosti

Teniski šampion Novak Đoković se nedavno našao u središtu pažnje nakon što je svoje veštine sviranja saksofona pokazao pred publikom na koncertu Hausera u beogradskoj Areni. Snimak ovog trenutka brzo se proširio društvenim mrežama i izazvao lavinu reakcija.

 Međutim, sve se dodatno rasplamsalo kada je zvanični Instagram nalog US Opena objavio montažnu sliku na kojoj se nalaze uplakani Rodžer Federer i Rafael Nadal, dok ispod njih stoji slika Đokovića kako svira saksofon uz poruku:

– Novak na saksofonu udara drugačije. 

View this post on Instagram

A post shared by US Open (@usopen)



Ova objava izazvala je burne reakcije među ljubiteljima tenisa, mnogi su smatrali da US Open ne poštuje dovoljno dve legende ovog sporta i da se ne bi trebalo da se bave ovakvim šalama. 

Mnogi su komentarisali da je ovakva objava neukusna i da je pretvorila dirljiv trenutak na oproštaju Federera u nešto negativno. 

– Ovo je neukusno… Dirljiv momenat na oproštaju Federera je pretvoren u nešto negativno… Bez poštovanja.

– Ja sam navijač Đokovića, ali ovo je u najmanju ruku neumesna objava. Ovo nije u**** takmičenje ratnika za tastaturom. Ovo je zvanična stranica dođavola.


– Tako zla objava. Sramota je izazivati podelu zbog klikova. Novak uživa u trenutku. Zašto su Federer i Nadal na slici? – samo su neki od komentara ispod objave.

Ova kontroverzna objava nastavlja da izaziva diskusiju na društvenim mrežama, a komentari i reakcije navijača ne jenjavaju. Mnogi smatraju da se radi o nepotrebnom podsticanju podele i da se ne bi trebalo koristiti imenima velikih šampiona u ovakvim kontekstima. 

Ostaje da se vidi kako će se ova situacija dalje razvijati i da li će US Open dati neko zvanično saopštenje u vezi sa ovom kontroverznom objavom na njihovom Instagram profilu.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR