Glas Javnosti

UME DA ODGOVORI ĐOKOVIĆ NOVINARIMA: Možda se Srbija bolje nosi s virusom od SAD

Tenis
Autor: Glas javnosti

Najbolji teniser sveta Novak Đoković uputio je oštar odgovor na pitanje novinara iz Nemačke.

Na otvaranju Adrija Tura, na konferenciji za medije pričali su Novak, Dominik Tim, Saša Zverev i Grigor Dimitrov.

Novinar iz Nemačke pitao je Đokovića kako se samo u Srbiji igra teniski turnir sa prisustvom publike.

- Lepo je imati strane medije, došao si iz Nemačke, je l' tako? Svi to osećamo, drugačije su stvari ovde nego u Britaniji ili SAD. Drugačiji su standardi, drugačije se stvari dešavaju u različitim državama i pitanje je šta bi to bilo 'internacionalni standard'.

Možda se neke države bolje nose nego neke druge u ovoj situaciji. Strašno je videti neke brojke o životima ljudi koji nisu više među nama. Ali život ide dalje, mi smo sportisti i život ide dalje, mi smo tražili način da se takmičimo, ovo je bio moj san, pre četiri nedelje smo počeli o ovome da pričamo", jasan je Đoković.

U Srbiji je drugačije nego u SAD.

- Grigor je došao čak iz Amerike, neverovatno je da su svi tu. Ali i Teniska federacija Srbije, pa i Hrvatske, svi su uložili napore da se održi turnir, neki teniseri sad mogu da igraju i zarade od nižerangiranih. Bitno je videti sve uglove, različiti su uglovi za kritiku, ja sam se držao stvari koje je naša Vlada rekla i propisala. Iskoristili smo priliku, možda će neki reći da je ovo riskantno i opasno, ali jasno je da su drugačije stvari ovde nego u Sinsinatiju -.

(Izvor: B92)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR