Glas Javnosti

Tužna ispovest Jelene Dokić: Zbog oca se umalo nisam ubila

Tenis
Autor: Glas javnosti

Nekadašnja četvrta teniserka sveta Jelena Dokić dala je opširan intervju za britanski Telegraf u kome je pričala kroz kakve je probleme prolazila u karijeri

Nekadašnja četvrta teniserka sveta Jelena Dokić dala je opširan intervju za britanski Telegraf u kome je pričala kroz kakve je probleme prolazila u karijeri.

 A prema njenoj priči sve to je prouzrokovao njen otac Damir, koji je bio i njen trener, a neposredno posle te pobede je besan napustio teren bez izgovorene reči.

- Prošla sam kroz mnogo toga, ali nije bilo izbora. Bilo je ili da prolazim kroz to, ili da odustanem. Bilo je trenutaka kada sam, zbog okrutnosti oca, umalo izvršila samoubistvo. Tražila sam izlaz iz tenisa. Verovala sam da uvek može da se nađe nešto bolje. Sada cenim to što imam priliku da popijem kafu na plaži. Sa godinama počela sam da cenim male stvari koje vas čine srećnim. Igrala sam tenis 10 godina i borila se sa depresijom. Želela sam duže da ostanem u sportu i ostala bih da me je porodica podržala- rekla je Dokić.

U karijeri je osvojila šest titula, najbolji plasman na WTA listi bilo joj je četvrto mesto u avgustu 2002. Najbolji plasman na Gren slem turnirima joj je polufinale Vimbldona 2000.

(Izvor: Večernje novosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR