Glas Javnosti

JEL REALNO?! Konačno se oglasio Nik Kirjos, njegova poruka o Đokoviću ZAPALILA mreže, svi u NEVERICI gledaju

Tenis
Autor: Glas javnosti

Mnogi sportisti i teniseri su dali svoje mišljenje kada je u pitanju skandalozan tretman Novaka Đokovića u Australiji, a sada se oglasio i Nik Kirjos.

Jedan od najvećih Novakovih protivnika na terenu i van njega, Nik Kirjos, u jutarnjim satima po našem vremenu se konačno oglasio na društvenim mrežama i pružio podršku prvom reketu sveta.

- Pogledajte, stvarno verujem da treba da se uradi nešto. Vakcinisao sam se, zbog zdravlja sebe i moje majke, ali način na koji mi trenutno vladamo Novakovom situacijom je loš, jako loš. Pogledajte sve "mimove", naslove... On je jedan od naših najvećih šampiona, ali na kraju krajeva - čovek je. Postupajte bolje - napisao je Kirjos na svom Tviter nalogu.

Uz Novaka je stao i američki teniser Džon Izner koji se takođe oglasio putem Tvitera.

- Ono kroz šta Novak sada prolazi nije u redu. Nema razloga da dobija takav tretman. Pratio je pravila, bilo mu je dopušteno da uđe u Australiju, a sada ga drže zatvorenog protiv svoje volje. Ovo je sramota. #JaSamSaNovakom

Novak se trenutno nalazi pod posebnim tretmanom u Australiji koji niko nije očekivao i koji je uzburkao svetsku javnost. Juče je njegova porodica, sa velikim broj sugrađana protestovala ispred Skupštine Beograda, pružajući mu podršku i tražeći pravdu.

BONUS VIDEO: Otac napadnute tinejdžerke o kobnoj večeri i zbog čega su svi ogorčeni na migrante

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR