Glas Javnosti
posta

Troicki zvanično postao SELEKTOR Dejvis kupa, Zimonjić IZNENAĐEN: Ne znam koji je RAZLOG moje smene?!

Tenis
Autor: Glas javnosti

Nenad Zimonjić je smenjen sa mesta selektora Dejvis kupa uz insistiranje tenisera koji su se dogovorili da bi tu poziciju trebalo da dobije Viktor Troicki i predali zahtev za smenu, što je iznenadilo bivšeg lidera tenisera.

Njegov dugogodišnji, više nego uspešni mandat na klupi Dejvis kup tima Srbije okončan je zbog toga što su tako odlučili sami igrači, među sobom su dali prednost Troickom, a ovaj dobio mandat od strane Teniskog saveza Srbije.

Time je smena Zimonjića bila rešena i formalno.

- Veoma sam iznenađen odlukom igrača da me smene sa mesta selektora Dejvis kup tima Srbije! Imao sam želju da nastavim sa radom na toj poziciji, sa čime su igrači bili upoznati, kao i sa rokovima za prijavu novih kandidata javnog konkursa - napisao je Zimonjić u dužoj objavi na Tviteru.

 

Zimonjić je u istoj objavi rekao da ga je Viktor Troicki pozvao i obavestio da su svi igrači imali razgovor, a da je njihova želja bila da on bude selektor. Zimonjiću je, stiče se utisak, zasmetalo to što mu nisu ni rekli razloge zašto će biti smenjen i zašto će Troicki biti novi selektor.

Pošto su između sebe rešili to pitanje, igrači su nekoliko dana kasnije poslali molbu TSS kako bi Troicki postao selektor.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR