Glas Javnosti

TROICKI OCENIO POČETAK AUSTRALIJAN OPENA KATASTROFALNIM:  Ne mogu u sobi da se spremim za pet setova, da sam znao ne bih dolazio

Tenis
Autor: Glas javnosti

Organizacija  Australijan opena kao da je malo skrenula sa planiranaog toka - teniseri su nezadovoljni, već ima i zaraženih, uslovi u karantinu su više nego katastrofalni i nikome više i nije turnira.

Prvi reket sveta Novak Đoković je pokušao nešto da spase kada je tražio iste uslove za sve tenisere, ali je naišao na osudu i javnosti, ali i organizatora.

Optužili su ga da je sebičan zaboravivši pritom da pomenu da nije tražio privilegije za sebe, već za 72 tenisera zatočena u sobama pred početak prvog grend slema u sezoni.

Igrači su besni. Selektor reprezenetacija Viktor Troicki u intervjuu za Sportski žurnal pojašnjava zašto se osećaju prevarenim.

-Ma, haos totalni, užas što se svega tiče. Zatvoren sam 14 dana, ne smem iz sobe da izađem. Nema treninga, nema ništa. Propada mi grend slem, ne mogu u sobi da se spremim za pet setova, frustrirano je rekao Troicki.

Troicki nema nikakvu dilemu...

-Užas, katastrofa! Da sam znao, ne bih bikad ni dolazio, rezigniran je igrač.

Najgore od svega je što ništa od ovog nije bilo najavljeno igračima pre no što su krenuli za Australiju.

-Sve pripreme propadaju. Dve nedelje ležanja u krevetu, sigurno je da ću narednih mesec i po dana morati da se vraćam u formu. Sve ovo mi pravi haos u karijeri, rekao je Viktor.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR 


AKTUELNE VESTI S MREŽAHOROSKOP