Glas Javnosti

TOKSIČNA SRAMOTA ZA SVE! Janko Tipsarević ZGROŽEN procesom protiv Novaka Đokovića (FOTO)

Tenis
Autor: Glas javnosti

Australijski ministar za imigracije Aleks Houk poništio je Novaku Đokoviću vizu za ulazak u Australiju, a srpski teniser nalazi se na novom sudskom saslušanju.

Nekadašnji srpski teniser Janko Tipsarević pomno prati dešavanja iz Melburna. Australijanci su Đokoviću otkazali vizu zahvaljujući odluci ministra za imigracije Aleksa Hoka, a srpski teniser i njegovi zastupnici su na to reagovali žalbom pred istim sudom koji ga je u ponedeljak pustio na slobodu nakon pet dana u pritvoru.

Novak je tamo završio nakon što je stigao u Melburn, prošle srede, kada su ga zadržale australijske Pogranične snage. Žele da mu ospore dokumentaciju o medicinskom izuzeću, jer Novak nije vakcinisan protiv koronavirusa, ali i prijavu za vizu koju je inicijalno dobio.

Samim tim, postoji mogućnost da srpski teniser bude deportovan, što je odlukom na drugom sudskom saslušanju zabranjeno bar do subote.

- Toksična sramota za sve i svakog uključenog u ovaj proces - prokomentarisao je Tipsarević uz Novakovu fotografiju na društvenim mrežama.

On je i ranije pratio ovaj proces, pa je sedmog januara rekao da su sve ovo "jeftini potezi".

- Jeftini potezi i udarci, jeftine alternative. Jeftina objašnjenja, politički poeni. Mnogo lažno jakih momaka u ovom jeftinom lovu na veštice - napisao je tada Janko.

Novak je, inače, došao u Australiju da bi osvojio svoj deseti trofej u Melburnu i rekordni 21. u karijeri sa Grend slem turnira.

BONUS VIDEO: Poznati reditelj priča šta je predvidelo smrt legendarnog pevača











SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR