Glas Javnosti

TO VIŠE NIJE STARI DOBRI AUSTRALIJEN OPEN: Brukanju nema kraja: OVOM FACOM MEDVEDEV POKAZAO PUBLICI šta misli o njima (VIDEO)

Tenis
Autor: Glas javnosti

U meču protiv Nika Kirjosa, Danil Medvedev je trpeo veliki pritisak od strane australijske publike, a i posle meča, razgovarajući sa Džimom Kurijerom, ušao je u polemiku sa gledaocima koji su mu zviždali.


Prve reči bile su da je bio razočaran time što je publika proslavljala njegove promašaje kod prvog servisa i komentarisala između dva servisa.

"Došao sam da dobijem ovaj meč i srećan sam što sam uspeo", rekao je na početku Medvedev, "Kada ti zvižde između prvog i drugog servisa, moraš da ostaneš smiren i da tako dobijem meč".


Potom je Kurijer pokušao da pita u vezi "Siiuuu" koje se često moglo čuti sa tribina, ali ga Medvedev nije čuo, pa je burno odreagovao ka publici, piše B92.

"Ljudi, ne čujem ga ništa. Pokažite malo poštovanja prema Džimu Kurijeru, on je osvajao ovaj turnir. Ako nekoga poštujete, poštujte njega. Pustite ga da govori".

Zatim je ponovio:


"Ne čujem ga, ljudi", na šta je Kurijer konstatovao da mu publika nije zviždala, već da ponavaljaju tu proslavu koja podseća na Kristijana Ronalda.

Malo kasnije, na "Eurosportu" u razgovoru sa Matsom Vilanderom ponovo je pričao o tome i dodao:

"Nisam ljut, već sam razočaran. Normalno je da svi iskuse to kada igraju protiv domaćeg favorita, i to protiv Nika. Ali bilo je mnogo momenata na mom servisu, posle promašenog prvog, kada su ljudi navijali kao da sam već odservirao duplu grešku. Nisu to svi radili, ali oni koji jesu imaju nizak koeficijent inteligencije", rekao je Medvedev.

BONUS VIDEO Ispovest Majkla Babića iz grotla MelburnaSKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR