Glas Javnosti

TO JE SAD VEĆ MRŽNJA! Novi udarac Australije na Novaka: Neko je DOBIO medicinsko izuzeće, ali ON NIJE

Tenis
Autor: Glas javnosti

Od ljubavi do mržnje tanka je linija, a to se vidi i na primeru Novaka Đokovića i Australije. Gde se izgubila ona činilo se bezgranična ljubav, jer sigurno da je nmestala. To se može videti i iz najnovijeg primera.

Odjednom je otkriveno da će na prvom grend slemu sezone učestvovati i oni koji nisu imunizovani!?

U pitanju su teniseri koji su dobili "medicinsko izuzeće", i koji dakle imaju "opravdan" razlog da ne prime vakcinu, a ne samo da su zbog toga napali Đokovića - nego postoje mnogi koji su uz ovaj uslov došli u Melburn!

To je potvrdio i direktor turnira Krejg Tajli koji je potvrdio da to neće biti objavljeno javno, sem ako igrači ne traže.

- Postoji protokol i izuzeće će biti odobreno ili ne. Razlog zbog kog je odobreno ostaje tajno, između nezavisnog panela i podnosioca zahteva. Znamo da su se teniseri već prijavili za medicinsko izuzeće i to je u nekim slučajevima odobreno. Neki od tih tenisera su već ovde, ali to je sve na njima, da li žele da podele informaciju - saopštio je Krejg Tajli i tako podigao novu buru pred najiščekivaniji grend slem sezone.

Pomenut je, naravno i Novak.

- Ostaje mu malo vremena da se pojavi i igra u Australiji... Novak je poručio da neće javno govoriti o svom medicinskom stanju, odnosno da li je vakcinisan ili ne. To je njegov izbor - dodao je Tajli koji je već nedeljama sportska ličnost broj jedan u Australiji.

Istovremeno, izvori australijskog lista "Herald" govore da će "Đokoviću biti potrebno čudo da bi ušao u državu Viktoriju", odnosno daju mu male šanse da zaigra. 

Iako se Novak u Marbelji sprema za početak sezone, u Melburnu su sigurni da ga neće videti.

BONUS VIDEO: JEZIVO SVEDOČENJE JU-PODZEMLJA Borba za život i smrt sa bosanskim Ljubom Zemuncem

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR