Glas Javnosti
posta

Tim: Imao sam savršen vilkend u Beogradu

Tenis
Autor: Glas javnosti

Dominik Tim je posle trijumfa na "Adrija turu" u Beogradu, nastavio da igra na egzibiciji u Austriji, "Austrian Pro Series", a očigledno je da mu je boravak u Beogradu veoma prijao.

Tim je tokom ovog takmičenja pričao o iskustvima iz Beograda, rekavši tamošnjim novinarima kako je imao “savršen vikend” u Beogradu.

- Igrao sam pre toga nekoliko mečeva u Austriji, ali ovaj događaj je bio drugačiji. Imali smo tamo vrhunske igrače i igrali smo pred velikim brojem gledalaca. Bio je to moj prvi boravak u Srbiji i bilo je sve izvanredno. Savršen vikend. Zadovoljan sam nivoom svoje igre prošle nedelje. Imao sam priliku i da treniram ozbiljno. U Austriji sam takođe igrao, aliidugačije je sa publikom. Malo ste napeti jer ne igratie samo za sebe, trudite se da tim navijačima prikažete dobar tenis. Jako sam zadovoljan da sam dobio sve mečeve, rekao je Tim.

On je rekao da se u Beogradu nije takmičio isključivo zbog održavanja forme, već i da bi učestvovao u humanitarnom  projektu. Novac od nagrade je prosledio dečijoj bolnici “Sankt Ana” i Institutu za istraživanje kancera u Beču.

-Sjajno je što se sve tako završilo, ali moram da kažem da sam se tamo sjajno proveo. Imao sam nezaboravan vikend, igrali smo u humanitarne svrhe, nije moglo da bude bolje. Veliko hvala Novaku i njegovom timu, njegovoj porodici što su organizovali ovaj događaj i učinili da se svi osećamo posebno. Imali smo svi proteklih nedelja i meseci mnogo muka, nismo se viđali. U sjajnom smo odnosu, proveli smo tamo zaista kvalitetno vreme, rekao je Tim.

(Izvor: N1)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR