Glas Javnosti

TENISKI STRUČNJAK ZA "GLAS" OTKRIVA: Ovo je sve politika, Novak je vladar u psihofizičkom smislu (VIDEO)

Tenis
Autor: Glas javnosti

Naš teniski trener Dejan Kojić za "Glas javnosti" komentariše ono što se događa u vezi sa osporavanjem vize Novaku u Australiji i kako bi to moglo da utiče na njegovu igru.

- Na žalost, ovde je sve politički, ovde nema nijednog sportskog aspekta. Teniseri su samo hteli da se bave svojim poslom i da naprave teniske rezultate. Australija ima striktna pravila, to j kontinet za sebe. Dve vakcine su jedino dovoljno za ulazak u zemlju - kaže Dejan Kojić.   Odluka koju je doneo sudija Entoni Keli, za njega je očekujuća.

 

- On nije mogao ništa drugo da donese, jer su Novakovi advokati izneli fenomenalnu odbranu za Novaka, ali smo svedoci da je odluka na ministarki za imigracione stvari u Australiji. Ona može da iskoristi mogućnost da napravi izuzeće i da na lični zahtev zatarži deportaciju Novaka Đokovića - rekao je sportski stručnjak za "Glas javnosti".

    

O tome kako bi prethodna dešavanja mogla da utiču na Novakovu igru, Dejan Kojić kaže da je Novak mentalna gromada i da će ovakve okolnosti Đokovića pre da podstaknu nego da ga polome.

O svim dešavanjima iz Melburna pratite na Youtube kanalima Glasa javnosti i TV Avale.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR