Glas Javnosti

SVE VIŠE AMERIKANACA BRANI NOVAKA: Senator isprozivao Bajdena i prozvao zbog licemerja

Tenis
Autor: Glas javnosti

Novak Đoković na Vimbldonu je došao do 21. grend slem trofeja u karijeri, a za sada nije poznato gde će moći da igra naredni turnir.

Posle trave, sezona se nastavlja na betonu i sledi američka turneja, koja će biti priprema za US Open, poslednji grend slem u sezoni, gde će Novak pokušati da se izjednači sa Rafealeom Nadalom, koji ima 22 trofeja sa najvećih turnira.

Zbog korona virusa, pravila u Sjedinjenih Američkih Državama su takva da nevakcinisane osobe ne mogu da uđu u zemlju, zbog čega ni učešće Đokovića u Njujorku nije sigurno, jer nije vakcinisan.

Ako se pravila ne promene, srpski teniser neće biti u prilici da se bori za novi trofej, a zbog korona pravila američki senator Dru Springer prozivao je predsedika SAD Džo Bajdena.

- Bajden zabranjuje Novaku Đokoviću dolazak u SAD da igra US Open, ali dozvoljava milionima nevakcinisanih ilegalaca da preplave granicu. Hej Džo, šta je još jedna nevakcinisana osoba?!?! – napisao je Dru Springer na Tviteru.

Springer je inače republikanac i senator iz Teksasa. Biznismen je rođen 1966. godine, aktivan je kao senator od 2021. godine. 


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR