Glas Javnosti

SVE NEKRETNINE NOVAKA ĐOKOVIĆA. Srpski teniser kupio još jednu luksuznu vilu

Tenis
Autor: Glas javnosti

Najbolji teniser sveta Novak Đoković  odlučio je da  uloži u novu nekretninu. U pitanju je velelepna vila u Marbelji, za koju je, prema pisanju španskih medija, izdvojio 10 miliona evra.

Đoković je  postao vlasnik luksuzne nekretnine koju je prethodno iznajmljivao i u kojoj je proveo dobar deo karantina u prvom talasu korona virusa.

Prema pisanju nekih medija najslavniji srpski teniser svih vremena  planira i da mu u Marbelji bude  stalna rezidencija tokom teniske sezone.

U dvorištu vile čiji je vlasnik od nedavno  ima i veliki bazen, teniski teren, velelepnu baštu, mnogo prostora za njegovu decu, kojoj je na raspolaganju i sala za zabavu, bioskop i drugi sadržaji.

Novak u svom vlasništvu ima i stanove na nekim od najluksuznijih lokacija u svetu.

Prvi reket sveta poseduje stan u Monte Karlu, koji ima nestvaran pogled i nalazi se na jednoj od najskupljih lokacijaNe zna se za koliko je novca Novak kupio ovaj stan, ali cene stanova na ovoj lokaciji se kreću oko pet miliona evra na oglasima za prodaju.

Ima i  dva stana na Menhetnu u Njujorku, kao i stan u Majamiju.

Mediji u Americi su pisali da je Novak za dve stanbene jedinice u Njujorku izdvojio 5 miliona evra, dok je stan u Majamiju u elitnom naselju "87. park" platio šest miliona evra.

Đokovići imaju dom  i u  Beogradu, stan u elitnom naselju "West 65", a Novak je penthaus od 250 kvadrata u ovom naselju navodno platio 545.000 evra. Stan ima 100 kvadrata terase sa bazenom.

Đokovii poseduju i stan u elitnom naselju Porto Montenegro u Tivtu, koji mu služi za krstarenja po Jadranu. Prema pisanjima medija, stan vredi oko 2,2 miliona evra.

Od nekretnina ima  i vilu u Sremu kraj Pavlovačkog jezera koja je još u izgradnji. u:

Novak Đoković je do sada u nekretnine uložio 30 miliona evra.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR