Glas Javnosti

ŠVAJCARCI JEDVA ČEKAJU! Đoković ostaje bez titule na Australijan openu?

Tenis
Autor: Glas Javnosti

Švajcarci izgleda jedva čekaju Novakov neuspeh. Đokovićeva dominacija na Australijan openu mogla bi da bude prekinuta zbog situacije sa koronavirusom.

I u tiražnom "Bliku" nadaju se da prvi reket sveta neće učestvovati, a samim tim ni odbraniti titulu u Melburnu. U tekstu naslovljenim "Da li to Novak Đoković propušta Australijan open?" stoji:

"Pitanje vakcinacije protiv Kovid-19 je tema o kojoj se u svetu tenisa govori mesecima. Sada će igrači biti suočeni s novom situacijom po tom pitanju, i to na Australijan openu. A njihov izbor imaće ogromne posledice, što se naročito odnosi na 34-godišnjeg Novaka Đokovića.

Razlog: samo teniseri koji su primili dve doze vakcine dobiće dozvolu da se takmiče na Australijan openu, sudeći prema poslednjim propisima u toj zemlji. Branilac titule je, prema sopstvenim rečima, protivnik vakcinacije i, prema medijskim tvrdnjama, još se nije vakcinisao.

Ipak, ističe se i da je moguće da se propisi promene pre početka tog grend slema, pa ako se to desi, Srbin bi mogao da nastavi pohod na 21. grend slem titulu u Melburnu i bez primanja cepiva.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR