Glas Javnosti

SREĆAN ROĐENDAN NOLE! Zašto naš ŠAMPION veruje u brojeve i šta će mu doneti u PARIZU (FOTO)

Tenis
Autor: Glas javnosti

Novak Ðoković, najbolji teniser sveta, danas, u nedelju 22. maja, slavi 35. rođendan u Parizu gde se priprema za početak Rolan Garosa.

Tri plus pet je osam, a osam je broj koji simboliše i označava večnost. Tako ja osećam da mogu da igram tenis večno - rekao je Nole u intervjuu za Večernje Novosti.

Najbolji svetski teniser je rekao da oseća da je sve moguće i da bi on voleo da bude na prvoj poziciji dok god bude igrao tenis.

- Uvek imam najviše ambicije u ovom sportu, naročito kada igram na najvećim turnirima. Takvi turniri i jesu moj prioritet. Zapravo ja drugačije i ne znam. Uvek se spremam da osvojim, ne spremam se da igram - rekao je Novak.

Upitan koje tri stavke bi izdvojio kao najvažnije u životu, Novak je odgovorio da je na prvom mestu ljubav.- Ljubav je na prvom mestu. Ona je najviša moguća vrednost, vrlina, osećanje. Na drugom mestu su mir, harmonija i sklad. Treća najznačajnija stavka bila bi opraštanje - rekao je Nole.

Na pitanje zašto nije i zdravlje uvrstio među najvažnije stvari u životi, Nole je odgovorio:

- Kada si u ljubavi, onda si zdrav. Tako gledam na to. Manjak ljubavi prouzrokuje i bolest.

U duhu simbolike brojeva Novak je prokomentarisao da u Parizu "juri" 1.001 profesionalnu pobedu.

- Za broj 1.001 kažu u numerologiji da je broj koji vas povezuje sa anđelima čuvarima. Oni su tu. Osećam njihovo prisustvo i molim im se da me podrže u Parizu - poručio je Nole.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR