Glas Javnosti

SRĐAN ĐOKOVIĆ OTVORENO O SUPRUZI DIJANI: Ona je JAČI POL u svakom pogledu, odgaja 5 muškaraca, a JA SAM TEŽAK ZA DVOJICU!

Tenis
Autor: Glas javnosti

Srđan Đoković govorio je iskreno o porodici i o tome koliko je bilo teško Novakovoj majci Dijani da odgaji svetskog šampiona u tenisu.

Uz sve nevolje kroz koje je prošla porodica Novaka Đokovića kao i mnoge druge u Srbiji, majka slavnog tenisera Dijana iznela je na svojim plećima još jednu veliku obavezu - odgajanje svetskog šampiona.

Jednom prilikom je rekla kako odgaja četiri muškarca, mislivši pritom i na muža Srđana. Kako Novakov otac u intervjuu za "Politiku" otkriva, ipak je reč od petorici muškaraca pošto je on "težak za dvojicu".

 

-Koliko god mi govorili o njima kao o slabijem polu, to apsolutno nije tačno, rekao je Srđan Đoković.

-One su jači pol u svakom pogledu. Kroz kakve se sve nevolje i nedaće susreću kroz ceo život: porođaj, kuća, briga, zaposlenje. I sve to izdržavaju.

Prema njegovim rečima, ljudi možda još nisu ni svesni koliko je Novak značajan jer je to što on radi prosto neverovatno. A takav ogroman uspeh bio je moguć samo zato što su svi oni jedna porodica - jedan tim.

 

Najnoviji trenuci sreće u kojima se porodica okupila bili su upravo nakon poslednje pobede - na Rolan Garosu u Parizu. Slavlje je organizovano u Novakovom restoranu u Beogradu.

I Novak i Jelena se takođe trude da orijentaciju ka tradicionalnim vrednostima ugrade u vaspitanje svoje dece.

(Glas javnosti) 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR