Glas Javnosti

SRBI SU ČUDO! TO MOŽE SAMO KOD NAS! Neviđena scena na Srbija Openu, Fonjini zavrljačio reket, a evo kako je publika reagovala (VIDEO)

Tenis
Autor: Glas javnosti

Srbija open, teniski turnir koji se upravo održava u Beogradu, u petak je iznedrio veoma zanimljive scene.

U četvrtfinalu su se sastali Nemac Oskar Ote i, blagi favorit, Fabio Fonjini iz Italije.

Njih dvojica verovatno nisu ni sanjala šta će se desiti prilikom izliva besa koji je "spopao" i jednog i drugog takmaca.


Obično se u tenisu desi da akter meča koji je nezadovoljan nekim svojim potezom, ili kako je igrao tokom određenog vremenskog segmenta, iskali bes bacanjem ili lomljenjem reketa, što publika obično "isprati" zvižducima, ili drugim oblicima negodovanja.

Međutim, u Beogradu se desilo nešto sasvim suprotno.


- Fonjini je dobio ovacije jer je zavrljačio reket. Srpska posla, uz grafičke prikaze osmeha konstatovao je na Tviteru jedan od najobaveštenijih ovdašnjih teniskih novinara, Saša Ozmo, a onda je dodao i sledeće: - Ote je takođe (dobio ovacije) jer je (naknadno) uništio svoj reket!

I, tako, dok se beogradska publika zabavljala, a takmaci verovatno ostajali u čudu što im se zbog izliva besa ne zviždi, već dobijaju aplauze i ovacije, meč je počeo da se privodi kraju, prenose Novosti.

Fabio Fonjini je kao šesti nosilac, savladao 70. igrača sveta sa 7:5, 6:4, pa će u polufinalu igrati s boljim iz duela Taro Danijel - Andrej Rubljov.

Podsetimo, posle trosatne borbe sa Laslom Đereom, pa novog preokreta, i to protiv Miomira Kecmanovića, Novak Đoković će svoj polufinalni meč protiv Karena Hačanova igrati u subotu.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR