Glas Javnosti

СРАМАН ПОТЕЗ АМЕРИКАНАЦА

Tenis
Autor: Glas Javnosti / Blic

Како је ово могуће! У "Тениским легендама" нема места за Новака Ђоковића, али је ту човек који га МРЗИ из дна душе

Једна америчка компанија одлучила се на занимљив потез у жељи да промовише своје име, али је том приликом направила несмотреност која ће изазвати бројне коментаре.
У питању је компанија која се бави производњом играчака, која је одлучила да своју колекцију прошири новим моделима, а то ће бити фигуре тениских играча.
Међу фигурама коју сви заинтересовани могу да поруче по претпродајној цени од 11 долара, налазе се неке од легенди овог спорта: Бјорн Бјорг и Џон Мекенро.

Али и актуелнији и још увек активни тенисери: Роџер Федерер, Рафаел Надал и Ник Кирјос. Фигуре са својим ликом добиле су и три даме: Венус Вилијамс, Марија Шарапова и Аманда Анисимова.
Изузетно је занимљива одлука да међу три активна тенисера, не изаберу најбољег, а док је разумљив избор Надала и Федерера, никако није јасно зашто је пре Новака Ђоковића, изабран Ник Кирјос, човек који редовно ставља до знања љубитељима тениса колико не воли српског тенисера.

А, када се у обзир узме чињеница да се колекција фигура зове "Тениске легенде", одлука да се изостави светски број један, постаје потпуно сулуда.

Нема сумње да је Новак популарнији тенисер од Аустралијанца и да би интересовање навијача широм света било веће, па је због тога потез Американаца несхватљив.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR