Glas Javnosti

TENISERKA KOJA SE SMATRA JEDNOM OD NAJVEĆIH "BOMBI": Fani Štolar zna kako da privuče pažnju

Tenis
Autor: Glas javnosti

Iako je daleko od svetskog vrha u tenisu, zgodna Mađarica Fani Štolar zna kako da privuče pažnju medija.

Fani Štolar rođena je u Budimpešti pre 25 godina, a tenis je počela da igra kada je imala samo tri leta. Njeni roditelji obožavaju "beli sport", pa je i ona počela da trenira kao veoma mala.


Mađarica trenutno zauzima 271. mesto na WTA listi, dok joj je najbolji plasman u karijeri bilo 114. mesto pre šest godina. I to govori da se nikada nije posvetila ovom sportu, međutim to joj nimalo ne smeta.


Popularna je u svojoj zemlji, ali i u svetu, a na društvenim mrežama prati 123.000 ljudi.


Nikada u karijeri Fani Štolar nije napravila veliki rezultata na nekom od WTA turnira, dok joj je na grendslemovima najveći uspeh plasman u drugo kolo na Australijen openu (2019), Vimbldonu (2019) i dva puta na US openu (2017, 2018).

Fani Štolar osvojila je tokom karijere samo dve ITF titule, dok je daleko više uspeha imala igrajuči dubl, gde je stigla do tri trofeja na WTA turnirima.


Može se reći da je specijalista za dubl, a najviše je igrala sa Špankinjom Heorhinom Garsijom Perez i Rumunkom Mihaelom Buzarnesku. Sa njima je dva puta osvajala titulu u Budimpešti.

U slobodno vreme bavi se modelingom, a u tu svrhu posebno koristi društvene mreže, gde je aktivna na nekoliko profila.


Reklamira donji veš i kupaće kostime, a veliku podršku ima od dečka Kotormana Akoša, takođe ne baš uspešnog tenisera iz Mađarske.

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Fanny Stollar (@fannystollar)


Fani Štolar dosta vremena provodi u teretani, gde mnogo radi na svom telu. Zanimljive video snimke deli sa svojim fanovima preko društvenih mreža.

Voli i da planinari, a raspoložena je i da sate provodi u šetnji ili plivajući u bazenu. Obožava lepa Fani da posećuje egzotična mesta, pa često deli fotografije sa plaže u Malibuu u SAD ili kockarnica u Las Vegasu. Obilazi i Dominikansku republiku, Marbelju, Majami...


Ako je verovati njenim objavama na društvenim mrežama, čini se da je o ovom delu sezone više zainteresovana za izlaske i dobar provod, nego za naporne treninge.


Glas javnosti/K04S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR