Glas Javnosti

RAFAEL NADAL PONOVO RAZOČARAO NAVIJAČE: "Nažalost, nisam spreman da se takmičim"

Tenis
Autor: Glas javnosti

Rafael Nadal je odigrao samo nekoliko mečeva u 2023. i 2024, godini, a sada je opet odložio povratak na teren.

Ništa od povratka Rafaela Nadala na teren! Trebalo je da posle nekoliko odigranih mečeva u Brizbejnu on ponovo zaigra u Dohi od ponedeljka, ali se samo nekoliko dana pre početka turnira zvanično povukao. Na svom tviter profilu je objavio da ipak neće moći da nastupi u Kataru. 


To znači da ćemo ga verovatno gledati tek u Indijan Velsu, gde će biti jedan u nizu onih koji će pokušati da dođu do titule. Sve najveće teniske zvezde predvođene Novakom Đokovićem će nastupiti na "pustinjskom grend slemu" kako još zovu ovaj turnir. Ipak, u katarskoj pustinji neće biti Španca. 


"Voleo bih da igram u Dohi gde su me organizacioni tim i sjajni katartski navijači uvek sjajno podržavali. Nažalost nisam spreman da se takmičim i neću moći da dođem u Dohu gde sam zaista hteo da igram nakon nezaboravne pobede 2014. godine. Fokusiraću se da radim na tome da se vratim za egzibicioni meč u Las Vegasu i za neverovatan turnir u Indijan Velsu", naglasio je Nadal.


Novak Đoković je prijavljen kao prvi nosilac turnira u Kaliforniji, a ukoliko Nadal uspe da se oporavi i zaigra biće tu uz specijalnu pozivnicu jer jedva da je igrao u proteklih godinu dana i ima jako malo bodova na ATP listi. 


Glas javnosti/M01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR