Glas Javnosti

Prodaje se reket Novaka Đoković sa kojim je osvojio prvi Vimbldon

Tenis
Autor: Glas javnosti

Biće ovo idealna prilika za sve kolekcionare

Teniski reket kojim je Novak Đoković osvojio svoju prvu titulu na Vimblonu naći će se na aukciji u engleskom gradu Velingborou, te se očekuje da će biti prodat za 10 do 15 hiljada funti!

Đoković je 3. jula 2011. u finalu savladao Rafaela Nadala i prilikom slavlja bacio je reket u publiku. Tamo ga je uhvatila izvesna Koredila Mekenči iz Hertfordfira, majka dvoje dece, koja se prisetila tog dana.

- Već sam imala sreće da dobijem karte za Vimbldon kroz lutriju, tako da je bilo neverovatno da kući odem sa reketom kojim će Đoković osvojio titulu - poručila je i dodala:

- Bila sam preplavljenja uzbuđenjem zbog te prilike koja se pruža jednom u životu od nekoga čiju posvećenost i disciplinu u sportu izuzetno cenim.

 

Reket će se pojaviti kao deo šire prodaje od strane Graham Bad aukcijske kuće, a očekuje se da bude izložen 5. i 6. septembra.
Ovaj reket je zaista odličan komad za sve Đokovićeve obožavaoce ili kolekcionare. Zaista je u dobrom stanju posle 12 godina, dok je u unutrašnjosti utisnuto Novakovo ime. Ovaj reket predstavlja ključni trenutak u usponu da postane jedan od najboljih igrača svih vremena - rekao je Dejvid Konveri, šef odeljenja sportskih suvenira na aukciji.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR