Glas Javnosti

PRAVO BOGATSTVO NA AUKCIJI ZA NOVAKOV REKET: Njime je osvojio prvi ROLAN GAROS

Tenis
Autor: Glas javnosti

Prilikom slavlja zbog titule i pobede nad Endijem Marijem, Novak je pomenuti reket bacio u publiku, a uhvatila ga je navijačica Ebi Doerti.

Reket kojim je Novak Đoković igrao prilikom osvajanja Rolan Garosa 2016. godine prodat je na jednoj aukciji za rekordnih 107.482 dolara, što je najveća suma ikada plaćena za jedan teniski reket.

Prilikom slavlja zbog titule i pobede nad Endijem Marijem, Novak je pomenuti reket bacio u publiku, a uhvatila ga je navijačica Ebi Doerti.

Aukcija je privukla ogromnu pažnju ljubitelja tenisa širom planete, ponude su se ređale kao na traci i na kraju su dostigle sumu od šest cifara.



- Sve je delovalo kao u usporenom snimku u tom momentu. Novak je samo bacio reket u publiku i leteo je pravo ka nama. Pomislila sam "O, moj Bože". Reket me je pogodio u ruku i odbio se dole. Stala sam nogom na njega i uzela ga i čvrsto stegla. Kasnije sam probala da dođem do njega, da mi ga potpiše, ali nisam uspela - rekla je Doerti posle tog meča.

Istakla je da joj je žao što je odlučila da se reši pomenutog suvenira, ali da joj je sve vreme samo stajao po strani.

- Bila je to teška odluka. Imala sam sjajan sportski suvenir, ali mi je on sve ove godine samo stajao u ormaru - poručila je ona.

Glas javnosti/K01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR